sunnuntai 28. syyskuuta 2008

ViVeHe kuolee

Niin siinä vaan taitaa päästä käymään, että Virtuaaliset Venäläishevoset -yhdistys taitaa kuolla pois. Itseäni tämä hieman harmittaa, sillä olen kokenut yhdistyksen tarpeelliseksi ja jaksanut osallistua kilpailuihinkin, mutta nyt olen siirtynyt omilla hevosillani kilpailemaan pelkkiä porrastettuja, joten ViVeHen kilpailut eivät enää omille hevosilleni sovi. Voisin tietysti alkaa järjestämään porrastettuja ViVeHen nimissä, mutta se, ajaako se jäsenten etuja, on eri asia.

Tällä hetkellä on kahdet KRJ:n alaiset kilpailut menossa avoimena venäläishevosille. Osallistujia kilpailuihin on ilmaantunut kolme ratsastajaa. Minusta se on aika vähän verrattuna siihen, että ViVeHellä on jo 15 jäsentallia. Ehkäpä kilpailumme ovat sitten väärälle kohderyhmälle, jäsenissä kun on paljon myös laukkatalleja. Laukkakilpailujen järjestäminen taas ei tunnu oikealta vaihtoehdolta toiminnan lisäämiselle, ainakaan en tahtoisi alkaa painottamaan laukkakilpailuihin.

Harmittava tosiasia on, että ViVeHen jälkeen ei jäisi enää venäläishevosten asioita ajavia yhdistyksiä RBSHY:n ja RBSH-liiton elellessä hiljaiseloa.

Ei kommentteja: