sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Immortelle Park ja porrastetut kilpailut vol 1

Mahtavaa. Olen saanut viimein päivitettyä hevosten porrastettujen osallistumisoikeudet, joten nyt kaikki alle 10 vuotiaat (ja osa vanhemmistakin) aloittaa porrastettujen kilpailemisen helpoista luokista riippumatta siitä, kuinka pitkälle ne ovat kisanneet avoimissa. Mielestäni porrastetut ovat ihana systeemi, sillä ne tuovat hevosille OIKEASTI jonkinlaista jalostusarvoa, eivät vain nimellistä, kun ominaisuuspisteet periytyvät myös jälkeläisille.

Tästä muutoksesta johtuen minulla on helpoissa luokissa tällä hetkellä melkoinen ruuhka hevosten kanssa, joten osa hevosista on siksi hieman tauolla.

Aluetason hevosia minulla ei KRJ:stä ole vielä ainoatakaan, mutta kentässä ja esteillä löytyy pari aluetasolle yltänyttä hevosta, joten näiden kanssa ei onneksi ruuhkaa synny -ne kehittynee kuitenkin isommalle tasolle ennen kuin nämä seuratason hevoset kehittyvät aluetasolle saakka.

Harkinnassa on vielä se, alanko ollenkaan merkitsemään porrastettujen kisatuloksia muutoin kuin ominaisuuspisteiden muodossa hevosten sivuille.

Ei kommentteja: