maanantai 1. syyskuuta 2008

Oi syyskuu...

Tarvitsisin ehdottomasti jostain kunnon piristysruiskeen. En tiedä, mikä se sellainen sitten olisi, mutta tällä hetkellä vetelehdin joka asiassa ja minulla on meneillään jonkin sortin alakulo, jonka seurauksena keskityn aivan toisarvoisiin asioihin. Tekemistä olisi IRL ja URL paljon, mutten saa oikein mistään otetta. Jaksan olla kiinnostunut ja innostunut joistain asioista pari päivää, mutta sitten menetän malttini ja paiskaan kannukset seinään.

URL minulla olisi nuo kilpailujärjestämiset ja gaalat. En ole pariin päivään uhrannut ajatuksen puolikastakaan gaaloille ja kisaosallistumisetkin lisään vasta kun ne tukkivat sähköpostin.

IRL en tee senkään vertaa. Makaan puolittain tietokonepöydällä ja laiskasti selailen sivuja tuntikausia ilman järkeä. Kahvikuppeja notkuu tietokonepöydällä ja pölypallerot vilistävät nurkissa kun viimein jaksan raahautua johonkin. Muuton jäljiltä on pahvilaatikotkin vielä eteisessä, odotan ilmeisesti, että ne itsestään haihtuvat. Tänään käväisin elävien kirjoissa sen verran, että pesin koneellisen pyykkiä ja kävin tyttären kanssa ulkona syömässä -siitä kuitenkaan yhtään nauttimatta.

Mistä saisin virtaa tähän pimenevään syksyyn? Sitä paitsi, viime päivinä olen kummallisesti alkanut ajattelemaan ettei auringonpaistekaan niin siisti juttu ole, mutta kun tuuli rämisyttää peltikattoa ja lehdet lentelevät sadekuurojen mukana kuten nyt, se vasta on kunnon keli!
Tarvitsen muutosta, niin IRL kuin URL.

Ei kommentteja: