sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Minen jaksa enää!

En ala enää kauppaamaan omia kasvattejani minnekään, on todella epäpalkitsevaa sitten parin kuukauden kuluttua huomatakin, ettei hevoset koskaan oikeasti saaneetkaan koteja.

Nyt viime aikoina olen myynyt kasvatteja (tilareita jne) ennätysmäärän. En ole edes kovin paljoa mainostanut noita hevosia, sillä minulla ei ole edelleenkään mikään pakko päästä kasvateistani eroon, mutta on turhauttavaa, kun ihmiset ensin vinkuvat että saavat kasvatin minulta ja unohtavat ne parin viikon päästä.

Tällä hetkellä on hukassa ainakin budjonnytamma Immortelle Arisha (e. Asya RUS, i. Adrik SOV), s. 04.07.2008 (tämän sivut sain, mutteivät toimi enää vaan tulee error -sivu), ja toinen joka tällä hetkellä on "vailla kotia", on DWB-o./t. Immortelle Everlasting Hawk (e. Everlasting Blade, i. Dunkel's Blade), s. 06.07.2008. Lisäksi hukassa on holsteinori Immortelle O'Brien (e. Ocean Elise M, i. Omen de Poemé) googlella löytyy useammatkin sivut ko. orille mutta ne ovat kaikki tiettävästi "vanhentuneita" sivuja enkä saa omistajaa kiinni. Nämä hevoset siis saattavat tulla uudelleen myyntiin jossain välissä, saa kysellä. ;)

Toisiin asioihin. Tilasin aivan ihanat tammavarsat Gin Ahaltekistä. Ne tullee Immortelle Parkiin elokuun puolivälin jälkeen. Toinen on yhdistelmästä Gin Shakil x Gin Shamira ja toinen Gin Hazael x Gin Feministika. Lisäksi Kerpan ori Q'Saigar astui tammani Fidelia BHE ja niin syntyi akhal-tekeorivarsa Immortelle Spiridon. Aivan loistavia lisiä Immortellen hevoskantaan!

Kisojakin olisi hinku taas laittaa pystyyn. Tällä hetkellä kilpailukeskuksen puolella ei ole yhtään avointa kutsua, joka sinällään on tälle kesälle harvinaista. ViVeHe viettää niin ikään nyt hetken aikaa hiljaiseloa, en viitsi tulevan muuton takia alkaa järjestämään mitään kun en tiedä, kuinka pitkä päivityskatkosta tulee.

Ratsutallin puolella olen laitellut sivuja vuorostaan kuntoon. Holsteinori Immortelle O'Hara on saanut aikamoista suosiota nuoresta iästään huolimatta ulkopuolisille tammoille, odotan tältä orilta vielä paljon! Ja suvullisestihan tämä ori on monikäyttötavaraa, suvussa on niin estetykkejä kuin kouluratsujakin. Saisipa tuon Haran velipuolen, josta ylempänä kerroin, talliin vielä jatkamaan Oonan sukua Haran kanssa.

Kuten olette ehkä huomanneet, on nyt iso osa hevosiani laukannut pilvilaitumille oritallin ja tammatallin puolelta. Syynä oli ihan vain hevosten korkeahko ikä ja se, ettei ne tule enää vaikuttamaan enempää jalostukseen kuin mitä ovat jo tehneet. Tämä oli ihan järjellä ajateltu päätös.

Ainiin, Ionicista on tulossa talliin vielä yksi tamma, orlovravuri Diana Iostream vuokraorini Bijdehandin kaveriksi. Tässä vasta parivaljakko!

Ei kommentteja: