keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Hieman kuulumisia Parkista

Parkin sivuilla on tiedossa käyttökatko 01.08.08 alkaen joksikin aikaa oman muuttoni takia. Pyrin saamaan nettiyhteyden uudella paikkakunnalla mahdollisimman nopeasti auki, jotta käyttökatko ei jää kovin pitkäksi.

Lisäksi joulukuun ERJ-laatuarvostelun tulokset tulivat viimein. Itsehän olin ilmoittanut Jeren mukaan, mutta palkintoa ei tällä kertaa tullut (tahtoisin kovasti tietää onko nämä pisteet annettu silloin vai nyt, ja mistä nuo pisteet tulivatkaan). Ainakin yksi nolla siellä oli mukana, mutta olisi se kiva tuollekin orille saada jokin palkinto ennen kuoppaamista.

Lisäksi raskain sydämin tein tänään päätöksen, että osa tammoista täytyy kuopata. Osalle teetän vielä yhdet varsat, mutta osa lähtee ihan kylmästi. Tarvitsen tilaa uusille lupauksille jo talliin, enkä etene ollenkaan tässä asiassa nyt.

2 kommenttia:

Kerppa kirjoitti...

Osa pisteistä on annettu tuolloin osa nyt. Nolla tuli muistaakseni luonteesta. Samoin jälkeläis- ja sukupisteet jäivät pieniksi. Pisteet menevät muistaakseni järjestyksessä: rakenne - kisat - vanhempien kisat - suku - luonne - jälkeläiset - lisäpisteet. Lisäpisteitä tuli -öö- en muista ees es mistä :D

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Kerppa, kiitän tiedosta. :) Kiva että sait tulokset nettiin saakka. Tiedänkin itse asiassa miksi tuolla oli tuo luonteesta 0, koska en ole kirjoittanut Jerelle mitään kuvausta luonteeseen esteiltä.
Ens kerralla paremmin sitten. ;)

Hienoa, että jaksat olla touhuamassa siellä VRL:n puolella.