torstai 31. heinäkuuta 2008

ISI-päätteet virtuaalitouhussa, turhaa jorinaa

Mistä tietää, milloin on liikaa ottanut kantaakseen vastuuta? Tällä hetkellä minulla on tallien lisäksi yksi yhdistys ja läjä hevosia, joista osa kilpailee sitä ja osa tätä. Osa ei kilpaile. Ja kaiken tämän lisäksi haluaISIn ottaa lisää tekemistä, haluaISIn vaikuttaa esim. tuomaroimalla laatuarvosteluja (tuomareita ei tietääkseni ole liikaa) tai näyttelyitä, haluaISIn perustaa jonkinlaisen jalostusliiton, haluaISIn kirjoittaa virtuaalista lehteä ja hommata virtuaalikoiria. Olen täysi hullu näiden touhujeni kanssa, ja haalin lisää tekemistä, mutta välillä tuntuu, etten vain saa entistenkään kanssa aikaiseksi oikein mitään.

Nyt on suunnitteilla hillitympi ulkoasu talleille. Ja hevosille pitäISI luonteita kasata. Ja hevosia pitäISI teettää lisää. PitäISI tuoda uusia hevosia. PitäISI pitäISI pitäISI.
Järkätä kisoja.
Saada vanhuksia laatiksiin.

Jos lopettaISI tämän jossittelun ja alkaISI tekemäänkin jotain, saISI paljon aikaiseksi, paljon vähemmän aikaa menISI jos tekISIn saman tien kaiken mitä tulee mieleen enkä miettISI vain, mitä voISIn ja pitäISI tehdä.

Ei kommentteja: