torstai 3. heinäkuuta 2008

Hevosten kilpailuttamista ja nuorten kouluttamista

Kesä on mennyt aika hirmuista vauhtia. Hevosia ollaan kilpailutettu ahkerasti, kaiken tasoisia. Uusi sukupolvi Immortelle Parkilaisia tulee pian kisakentille, ja täytyisi ennen sitä saada noita Int - ja GP-luokkia kisailevia "valmiiksi". Nuorten kouluttaminen on vienyt kuitenkin suurimman osan ajastani, sillä niitä on nyt ennätysmäärä Immortelle Parkissa.
( Tammat Immortelle Jovril, Immortelle Jazz Lutra Lutra, Yesfirimm, Alexandrimm, Immortelle Acapella, Immortelle Allegria, Immortelle Merry Legs, Immortelle Jay Foxtrot, I'm Your LUST, Immortelle Only Love, Cranberry's Lorraine, Grushimm, Immortelle Ustinya, Amazing Blade, Exotic Blade, Everlasting Blade ja Fidelia BHE sekä orit Immortelle Jon Murlock, DOTA' Premilz, Nicimm, Immortelle Nikifor, Immortelle Al Zorrow, Immortelle Beat the Clock, Gavrilo BHE, SRG Valiar ja Immortelle O'Hara kilpailevat tällä hetkellä helppoja luokkia, joten noiden kanssa riittää todellakin hommaa. Vanhemmat hevoset saavat nyt hetken olla ihan kaikessa rauhassa, jotta kerkeän kouluttamaan ja kilpailuttamaan tätä nuorisoakin välillä. )
Vanhemmista tammoista Wonder's I'm Still Here, Myska Zeni ja Muscha ovat nyt poistettu tallista, lopettaa en vanhoja ole vielä raaskinnut, mutta tarvitsin tilaa nuoremmille talliin joten nuo tammat saivat lähteä.

Lisäksi on nuo vuokratammat, joista kilpaillut on enää ainoastaan Natalii BS.

Oreista sen verran, että ne ovat vähän huonommalla huomiolla minun osaltani olleet. Onneksi on noita talliapulaisia (Alex sekä Shania), jotka hoitavat sen puolen. Itsellä kun ei aika riitä, yhden päivän aikana kun ei kerkeä millään kunnolla ratsastamaan kuin korkeintaan viisi, ehkä hyvällä tuurilla kuusi hevosta. Pääasiassa olen nyt kesänkin istunut toimistolla yli puoleen yöhön ja hoitanut laskutuksia, lähinnä siis maksanut laskuja. Onneksi kisoista tulot ovat nykyään sitä luokkaa ja sponsorien avustukset sillä tasolla, että enää ei tarvitse omakustanteisesti kierrellä ympäri maata.

Talliporukka varmaan pitää minua vain ärsyttävänä päällepäsmärinä, kun niinä hetkinä, kun pääsen talliin, valitan vain kaikesta ja kuljen vain edes takas määräilemässä porukkaa.

Ei kommentteja: