perjantai 29. elokuuta 2008

Ilmiö nimeltä Nétts

Siitä taitaa olla kaksi päivää aikaa, kun Meghan ilmoitti pystyttävänsä Néttsin uudelleen pystyyn. Niille, jotka eivät tiedä, mistä on kysymys, kerrottakoon, että Nétts on noin puolitoista vuotta sitten lopettanut virtuaalitalli, jossa kasvatettiin ja linjattiin budjonny- ja RBSH-hevosia hyvällä menestyksellä. Lyhyessä ajassa Nétts herätti paljon kiinnostusta ja sai runsaasti huomiota ja virtuaaliharrastajat kiinnostuivat venäläishevosista.

Nyt Nétts siis palaa takaisin, ja Asta onkin ostellut melko vauhdikkaasti uusia hevosia talliinsa, mm. useamman parkkilaisenkin. Onhan tuota hevoskauppaa käyty puolin jos toisinkin, eli parkkiin saapuu lähipäivinä KRJ-II -palkittu budjonnytamma Lunétt, suoraan Chanéttin ja Leviathan SZ:n jälkeläinen.

On ollut aivan uskomaton huomata, millaisen kiinnostuksen Nétts jälleen vain nimeltä mainittunakin herätti. Meghan ei ole liiemmin (ainakaan jos vertaa tavalliseen määrään) joutunut topicejaan nostelemaan hevostalli.netissä, ja parissa päivässä venäläisiä käsittelevät topicit ovat vallanneet foorumin. Osa tietysti itseni kirjoittamia, osa muiden, ja osalla ei ole mitään tekemistä Néttsin paluun kanssa.

RBSH-ihmiset, hops!
Néttsiläiset myynnissä: 3x budj + 4x RBSH
TJ monia oreja jalostukseen
EJ: at, or, RBSH oreja
Tuojia
Budjonnyinkasvattajat + muut venäläiset
Myynnissä Néttsiläisiä: 1x budj, 2x RBSH
M: 6xrbsh, 1xat vol. 2
Kuka teistä vielä muistaa Néttsin?
Haussa hevosia Néttsiin (mm. RBSH, budj yms)
Vuoden 2008 ViVeHe -Gaala, tutustu!
Hevos- ja Kilpailukeskus Immortelle Park

Ja tässä oli vasta pintaraapaisu!

Ei kommentteja: