sunnuntai 3. elokuuta 2008

Hoitohevoset virtuaalimaailmassa

Hoitohevosten aikakausi loppui joskus 2005 lopulla virtuaalimaailmassa. Itse aloitin niihin aikoihin virtuaaliharrastukseni, ja muistan vieläkin, kun rustasin kilometrin pituisia hoitotarinoita Aias Yave -nimiselle FWB-orille. Ja nautin siitä, oikeasti! Aias oli sellainen hevonen, jonka voisin kuvitella IRL:kin omistavani, musta, iso puoliveriori, joka kuitenkin oli melko helppo käsitellä. Kisailinkin pari kertaa orilla ja aina oli hauskaa!

Nykyään harvalta tallilta on mahdollisuutta hommata hoitohevonen itselleen. Ja vaikka olisi, ei hoitajia löydy. Itsekin lukeudun siihen sarjaan, joka ei kerkeäisi hoitamaan hoitohevosta vaikka kuinka haluaisin. Oli mahtava kirjoittaa tarinoita laukkareissuista metsään tai lumisia kertomuksia, kun porukalla käytiin pelloilla laukkaamassa. Ja luin muidenkin hoitokertomuksia, jotta oppisin tuntemaan muitakin hoitajia hieman. Ja kilpailupäivistä kirjoitin myös pitkiä kertomuksia.

Immortelle Parkissa oli alussa hoitajatoimintaa. Minulla riitti silloin kiinnostusta ko. toimintaan noin kahden viikon verran, ja sitten lopetin toiminnan, sillä hoitajia ei ollut ja hoitajaksi ilmoittautuneet eivät koskaan alkaneetkaan hoitaa. Olisi mielenkiintoista nyt nähdä, millaista hoitajatoiminta melko suureksi paisuneessa tallissani olisi, jos vain olisi jatkanut toimintaa. Olisiko se kuollut itsestään kasaan ajan myötä? Luultavasti.

Ainoa toimivalla hoitajasysteemillä tietämäni talli on Virtuaalitalli Seppele, jossa toiminta onkin juuri sitä mitä mielestäni hoitajatoiminnan tulee olla. Hoitajista on piirretty kuvat ja pääsevät poseeraamaan hoitohevostensa kanssa piirrettyihin kuviin. :) ihana paikka, ei voi muuta sanoa. Kaikkein eniten kuitenkin rakastuin sarjakuviin hevosista ja tapahtumista, oivallinen ja erilainen idea, johon en koskaan aiemmin ole törmännyt. Sivut ovat muutenkin viihtyisät ja hevoset suloisia.

Ei kommentteja: