sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Uudet hevoset

Immortelle Parkiin on asettunut asumaan ihan uusia hevosia, kaikilla on EVM-suvut. Kiitän niitä. jotka ne minua varten keksivät!

Lewitzer-ori Morgan's Do Right. Minulta on sitten turha kysyä, onko ponin kuvissa minkä värinen poni, ja onko se edes sallittu lewitzerillä. Mutta kun se oli niin söpö! ;D

Mangalarga Marchador-ori Ezequiel Da Montanha, kimo, erittäin komea hevonen. Huisin komeita muutenkin nuo mangalargat. :)
Mangalarga Marchador-tamma Renata Da Baía, ruunikko, erityisen kaunis tamma myös.
Mangalarga Machador-tamma Matilda Da Montanha, todella upea tamma, jonka väristä ei kyllä ole mitään hajua...

Missourin foxtrotter-ori Meadowlane Showdown, musta kaunis ori.
Missourin foxtrotter-tamma Cosmopolitan WAY, kiiltokuvakirjava nätti tamma.
Missourin foxtrotter-tamma Deep Melodies, niinikään nätti kirjava tamma.

2 kommenttia:

Gin kirjoitti...

Ei tuo Morgan's Do Right ole kirjava vaan päistärikkö ja pohjaväri on... No luultavasti tumma rautias tai sitten ruunikko, ei tuosta voi oikein varmaksi sanoa. Tiettävästi sallittu vaikkakin todella harvinainen väri lewitzereillä.
Vaan nuo mangalargat ovat upeita! Täytyy tuoda omia tammoja (kai meillä vielä jokunen on?) vierailemaan tuon oriin luona, mutta myös tilausvarsat olisivat enemmän kuin tervetulleita.

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Tiedän, että ori ei ole kirjavaa nähnytkään, mietin vain, että mikähän on oikea nimitys tälle värille. Epäilinkin vähän päistärikköä, kiitos avusta! Nuo pitkät sukat vain hämäsivät minua, mielessä kävi kaikenlaista isomerkkisestä sabinokirjavasta päistäriköstä ( Liekköhän edes mikään olemassa oleva väri :D ) kimoon.

Otan mielelläni vastaan tammojanne ja tilausvarsatkin ovat mahdollisia. Heittäkää vain sähköpostilla kun tulee ajankohtaiseksi tai huhuilkaa FVP:ssä tai ht.netissä. :)