maanantai 23. marraskuuta 2009

Immortelle Park juhli 4-vuotissyntymäpäiväänsä

Kauhistus, juurihan minä pidin 3-vuotisjuhlakisat. 4-vuotisjuhlat menivät kokonaan sivu suun, sillä talli ei ollut ollenkaan edes netissä silloin.

Nyt 4-vuotisjuhlan kunniaksi päätin tehdä pienen kurkistuksen siihen, mitä olen saanut aikaiseksi. Tulos on melko köyhä:

Parhaimpia saavutuksiani taitavat olla

- budj-t. Immortelle Ustinya, jonka suvusta löytyy MVS Moria toisesta polvesta.
- budj-t. Immortelle Uralskie, omia hevosiani löytyy sukutaulun kolmannesta polvesta ja oma kasvattinimeni Uralskien lisäksi isältä, emältä ja emän isältä. Uralskien suku on lisäksi linjattu Jonnéttiin, se on iei ja eii. Suvusta löytyy lisäksi tärkeitä RD:n kasvatteja, jotka ikävä kyllä on suurin osa jo unohdettu ja kuopattu. Flourishing Bonanza löytyy myös suvusta kaksi kertaa.
- budj-t. Immortelle Motya, sukutaulun kolmannesta polvesta löytyy kaksi omaa hevostani, isä, emä ja ja isän emä ovat omia kasvattejani. Lisäksi tämä budjonnytamma on tärkeä suvullisesti, sillä se on linjattu kantatammaani Muschaan. Muscha on emän emä ja isän emän emä. Muutoinkin suvusta löytyy hienoja nimiä: Budjonnyjen kantaisiä ja -emiä kuten Flourishing Bonanza.

- RBSH-t. Immortelle Allegria, jonka isä on RD Andrei ja emä YLA2 ja KTK-II -palkittu oma kasvattini Aikimm. Lisäksi suvusta löytyy mm. Danchello.
- RBSH-t. Immortelle Merry Legs, jonka emä on YLA2 -palkittu, omakasvattini Merlimm. Suvusta löytyy paljon myös RD-alkuisia hevosia, Milly Z, Metatron SZ, ja Flourishing Bonanza.
- RBSH-t. Immortelle Jay Foxtrot, jonka suku on linjattu Muschaan. Tamma on oma kasvattini kolmannessa polvessa.
- RBSH-t. Aleksandrimm, jonka suku on mielestäni harvinaisen hyvin onnistunut ja tasainen. Rakastin tämän tamman vanhempia, enkä ole tammaakaan raaskinut vielä vetää kilpa-areenoilta, sillä mielestäni sillä on vielä paljon annettavaa RBSH-kasvatukselle.
- RBSH-t. Immortelle Filippa, jonka suku on pitkä ja täynnä huippuperiyttäjiä, kuten Flourishing Bonanza, Jonnétt, RD-alkuisia hevosia sekä Kerpan kasvatteja.
- RBSH-t. Immortelle Jaromira, joka on linjattu deliboz-oriini Gerozimiin.

- x-t. Immortelle Lordliness, jo eie. oli oma hevoseni.

- budj-o. Immortelle Nikifor, joka on vanhaa sukulinjaa. ii. Flourishing Bonanza, ie. RD Nerdilya, iei. Ledik, eie. Chanétt ja ee. RD Zavril.

- RBSH-o. Gerwazimm. Tarviiko tästä enempää sanoa? Katsokaa sukua, todetkaa itse.
- RBSH-o. Immortelle Al Zorrow, mielestäni suku on tosi mielenkiintoinen. Erilainen, vaikka myös samanlainen. Kiva paketti.
- RBSH-o. Immortelle Osip, joka on suvullisesti mielestäni hyvin onnistunut. Tasapainoinen suku, lisäksi olin ihastunut isään ja emään kumpaankin valtavasti.
- RBSH-o. Immortelle Viktor, hienosukuinen kaveri. ii. oma orini Jerust, ensimmäinen RBSH:ni. iei. Flourishing Bonanza, ei. RD Morpheus, eee. Muscha. Tarvitseeko lisää sanoa?
- RBSH-o. Immortelle Yakov, pitkä, vanha suku.

Köyhäksi sanon tulosta siksi, sillä kaikki mitä näen, on muiden työtä. Omaa jälkeäni ei juurikaan löydy, onhan minulla noita lyhytsukuisiakin tapauksia, mutta jos minulla on sama talli ollut neljä vuotta, miten en ole luonut itse seitsemänlinjaisia sukuja, joissa löytyy satoja Immortelle -hevosia?
Vaikka omasta mielestäni olen vaalinut huolella näitä vanhoja sukulinjoja ja pitänyt niitä hengissä väkisin, en ole läheskään tarpeeksi keskittynyt niihin. Minulla on läjäpäin hienoja hevosia ja niistä riittäisi vaikka kenelle ja vaikka mihin, mutta olen keskittynyt aivan vääriin asioihin, siksi hevoseni eivät taida olla kuin itseni mielestä mielenkiintoisia.

Ei kommentteja: