lauantai 6. joulukuuta 2008

Milloin on liikaa tekemistä?

Tällä hetkellä toimin virtuaalimaailmassa tämän köörin pyörittäjänä, johon kuuluu tällä hetkellä siis 7 eri tallia ja toimintaa on viime päivinä ollut kiitettävästi. Lisäksi pidän KERJ Cupia ja -laatuarvostelua (alkaa rullaamaan heti kun tarvittavat tuomarit ovat kasassa), olen hevoskantakirjan tuomarina ja nyt uusin aluevaltaukseni taitaa olla NJ:n tuomarinhommat. Hevoskantakirjan tuomarina olen ollut vissiin jo parisen vuotta, tosin en ole kerennyt monessakaan tilaisuudessa olemaan mukana tuomaroimassa oman taukoiluni ja kantakirjojen toimimattomuuden vuoksi.

Tallieni kanssa on melkoista sekametelisoppaa tällä hetkellä. Ratsurodut kulkevat ihan omia reittejään, ne ovat jo vakiinnuttaneet asemansa eikä niiden kanssa tarvitse juurikaan huolehtia. Tällä hetkellä harkitsen kahden puoliverisen ilmoittamista YLA:n, samoin yksi täysiverinen joutaisi jo. Suvuiltaan hevoseni ovat maailman upeimpia, tietysti.

Ravi- ja laukkaurheilu on täysin uusi asia minulle. Ratatalli valmistui juuri, ja anoin kolmet VRER:n ravit. Laukkaurheilu kiinnostaa pääosin risuesteiden osalta, ja risuestelaukkureita on nyt kolme rbsh:ta kasvamassa kilpailuikäiseksi. Lisäksi minulla on kaksi sileänlaukkuria, pintabiania, kokeiluversioina.

Ponitallin puolesta olen unohtanut ravikilpailuttamisen, poniravit eivät yksinkertaisesti kiinnosta tarpeeksi. Ponit kisaavat tällä hetkellä ainoastaan VVJ:n parissa porrastettuja. Myin juuri ensimmäiset kasvatit maailmalle, vaikka kasvatteja nyt onkin syntynyt aiemminkin. En ole vain yrittänyt edes kaupata niitä aiemmin.

Kaiken tämän tilpehöörin keskellä täytyy vielä keretä palkkajututkin hoitamaan. Ne nyt vähän ovat viime aikoina lipsuneet, en ole yksinkertaisesti jaksanut kirjoitella muille luonteita ja sukuselvityksiä. Eivätköhän nekin aikanaan valmistu.

Tässä miettii, että mistä ihmeestä muka olen kaikkeen tähän järjestänyt aikaa? Mutta ei tässä ole edes kiire vielä, eikä ainakaan virtuaalihevostelu väsytä. Haluaisin sitä paitsi hankkia vielä askellajiratsastukseen ja westerniin painottuneita hevosia, mutta se projekti saa odottaa nyt hetken.

1 kommentti:

suz kirjoitti...

Eiköhän se mene niin, että niin kauan kun ei ylimääräistä stressiä synny niin kaikki on hyvin, eikä tekemistä ole liikaa. :) Itselläkin on rästissä sata juttua, mutta tää on harrastus ja sallin itselleni sen, että v-maailma tulee kakkosena. Jos IRL on kiire, ei tarvitse tehdä mitään muuta ku lähettää tulokset kisoista, muutoin sitten tehdä enemmän kun on aikaa. ^^ Stressata voi tarpeeksi IRL'kin, tän pitää olla hauskaa.