keskiviikko 17. joulukuuta 2008

ITKUPOTKURAIVARIT!

Nyt ei kyllä ole tapahtunut mitään hyvää enää pitkiin aikoihin! Sitä tuntuu jo, että hemmetti soikoon nakkaan koneen tuohon järveen, lopetutan elukat ja myyn hevosen ja vien lapset vaikka mummolaan, kun ei tämä elämä tästä helpota.

Ensin mursin tuon käteni ja nyt on koneella kirjoittaminen kipsi kädessä jokseenkin vaivalloista.
Sitten hevonen sairastui. Nyt on kuuri jatkunut viikon tahdilla antibioottia silmään 2 tunnin välein. Vielä toinen viikko samaa rytmiä. Sitten voi määrän jo tiputtaa 4 kertaan päivässä JOS silmä on eläinlääkärin mielestä ok.
Sitten tuo kolli, jonka virtsakiviä on tässä syksy hoideltu, rupesi taas oireilemaan.
Sitten netti poikkesi. Luulin jo, että laskut maksamatta, mutta EI, kun tänään, kun netti ollut jo viikon poikki, tulee ilmoitus jostain huoltojutusta! Samalla netti rupesi toimimaan, mutta adsl-boksista pitäisi muuttaa asetuksia, jotta Immortelle Parkin sivut toimisivat, muttei anna vaihtaa niitä.. Jospa se tämän illan aikana..
Ja tietysti minä, jonka kroppa reagoi kaikkeen stressiin, olen sellaisessa flunssassa että oksat pois! Kaikki, niskat, pää, silmät, puhjenneet viisaudenhampaat ja maha särkee niin maan perhanasti. Ihanaa. Miksei voi jo nousta kuumekin, että menisi pikemmin ohi?

Yhyy. Antakaa mulle armoa ja hetki hengähdystä edes virtuaalitouhuista.

Lähdenpä tästä laittamaan silmätippoja.

1 kommentti:

Kerppa kirjoitti...

Hengähdä nyt vain rauhassa, kuten jo sanoinkin. Elä stressaa (virtuaalitouhuista ainakaan), vaan anna asioiden edetä omalla painollaan tällä saraa. Pidä nyt vain huoli itsestäsi ja hevosestasi ja muista lähimmäisistäsi ja katso, että sustakin pidetään huolta!!