torstai 9. lokakuuta 2008

Esittelyssä ensimmäinen sukupolvi suloisia setukoita!

Kissankäpälän Karvakuonovompatti "Vomppa" on (uskoakseni) tuplavoikko hullunkurisen suloisen näköinen ori, joka hurmasi minut heti synnyttyään aivan erityisen persoonallisen näköisellä olemuksellaan. Isä orilla on meidän ikioma orimme IF It's Lancetto ja emä Necklace of Pearls. Vomppa tullaan näkemään valjakkoareenoilla sen kasvettua.

Kissankäpälän Metsäsopuli "Soppe" on tummanruunikko, todella komea oripoika, jolla isä niin ikään Lancetto ja emä IF It's Laza Life. Ori tullaan näkemään valjakkoareenoilla sen kasvettua.

Kissankäpälän Gibboniapina "Gibboni" on hyvärakenteinen, vilkas nuori tamma. Punaruunikon tamman emä on Skogstjärna SWE ja isä Lancetto. Gibboni tulee valloittamaan valjakkoareenat kasvettuaan isoksi.

Kissankäpälän Väkäkärsämato "Väkä" on ravikuvilla oleva, tummanruunikko tamma. Suloinen otus on suvultaan valjakkopainotteinen, isä on Lancetto ja emä IF It's Lily White.

Kissankäpälän Kummituseläin "Kumma" on jo aiemmin syksyllä syntynyt kaunis, voikko oripoika, jonka isä on Wilkenth v. st. Hof ja emä IF It's Laza Life.

Tässä viisi ensimmäistä Kissankäpälän -alkuliitteellä syntynyttä shetlanninponiamme. Eivätkös olekin aika valloittavia tapauksia? ;) Itse olen kasvatustyöhömme tällä hetkellä tyytyväinen, ponimme ovat suloisia ja sopivat luonteidensa puolesta niin kisakäyttöön kuin lemmikeiksi. :)

Aiemmin syksyllä syntyi myös yksi shetlanninponikasvatti alkuliitteellä Immortelle, nimittäin meidän Immortelle Rådjur -tammamme.

Ei kommentteja: